Om mig

Med 18 års yrkeserfarenhet i restaurangbranschen och som kock har det här konceptet vuxit fram genom ett brinnande intresse för hantverk som berör mat, dryck och design. Min resa började på De Geer gymnasiet i Norrköping där jag gick hotell och- restaurangprogrammet med inriktning kök för att senare vidareutbilda mig på Hotell och restauranghögskolan i Grythyttan - Örebro universitet. Utbildningen i Grythyttan innebar stort fokus på bred råvarukunskap och hantverkstekniker i kombination med estetiska aspekter i form av design kring vad som skapar en komplett helhetsupplevelse av en måltid. Under min studietid i Grythyttan fick jag även möjligheten att ansvara för köket på restaurangen Norsholms Vilt under sommarsäsongern där intresset för att arbeta med just vilt växte fram, med skogen och Norden som inspirationskälla. Utöver konceptet vilt har jag personligen ett stort intresse och erfarenhet av det vegetariska köket, men även av fisk och skaldjur.